« terug naar vorige pagina

MGN aanmelden

Aanmelden voor de webdiensten

Bent u cliënt van ons gezondheidscentrum en wilt u gebruik maken van onze webdiensten? Meld u aan via het aanmeldformulier. U dient hiervoor wel als cliënt bij het gezondheidscentrum ingeschreven te staan.

Als het formulier is verstuurd, controleert een medewerker van uw gezondheidscentrum uw gegevens en activeert het account.

Ondertussen controleert ook uw huisarts uw aanvraag en activeert deze. Dit is nodig om gebruik te kunnen maken van de webdiensten “Mijn dossier” en “Medicatiepaspoort”. Als dit is gedaan krijgt u een bericht via e-mail en kunt u van al onze webdiensten gebruiken. De procedure van aanvragen tot en met goedkeuren neemt doorgaans enkele werkdagen in beslag.

Klik hier om direct naar MijnGezondheid.net te gaan.

Inloggen op MGN kan uitsluitend als u beschikt over DigiD met sms-functie of bij gebruik van de DigiD app op uw smartphone (DigiD – Apple-store, DigiD – Google Play-store).
Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze ook meteen aan.
Heeft u wel DigiD, maar geen sms-authenticatie? Kijk dan hier.

Aanmeldformulier MGN

Ik geef hierbij aan dat ik gebruik wens te maken van de webdiensten van de SHG inclusief de opties “Mijn dossier” en/of “Medicatiepaspoort” en akkoord ga met de algemene voorwaarden.